Zaktraining

Plezierig sporten, dat vinden wij belangrijk. Je kunt veel doen aan je zelfvertrouwen, je lichaamsbeheersing en je lichaamsbouw. Je gezondheid!, je concentratie en je doorzettingsvermogen. De vraag is alleen wil je dit. Vind je het sporten leuk, maar wil  je een stap verder gaan? wil je weten hoe hard je nu echt kunt stoten en trappen zonder je zelf te blesseren en de volgende dag gewoon aan het werk te kunnen. Wil je extra energie kwijt, stevig vet verbranden en je zelfvrouwen opschroeven? het kan allemaal in deze intensieve work out. Alle flitsende stoot en trap technieken worden in uiterst effectieve combinaties aangeleerd en toegepast op de zaktraining. Door het intervalkarakter van de les en de explosieve uitvoering van de  bewegingen word niet alleen  het aerobe uithoudingsvermogen verbeterd, maar worden ook de spieren sterker en steviger.

Een volledige boks-workout!

Zaktraining is een traditionele kick- en boks training die uitstekend gedaan kan worden  door iedereen die zich wil uitleven zonder zelf  geraakt te worden. ben je een  beginneling of heb je al kickboks ervaring?  Ervaar de sensatie om je lichaam te trainen op een plezierige manier. De training doe je alleen of met ze tweeën op de zak. Zaktraining is voor iedereen.

Geen blauwe plekken en toch en volledige fight-workout? Zeker interessant voor de zakelijke sporters. Wij doen namelijk speciaal voor deze doelgroep thai-kickboks zaktraining. U krijgt dan in groepsverband een professionele training op een boxzak. Kijk bij lestijden en tarieven wanneer je mee kunt doen.

Hoe volg je een proefles?

Kies de les die jij wilt volgen. Meld je voor de les aan bij de balie.

Kosten proefles

Een proefles kost € 10,00.
Dit wordt bij inschrijving verrekend. Voor inschrijving krijg je bij je proefles je inschrijfformulier.

Wat heb je nodig?

Kom in een korte broek en t-shirt. Er wordt op blote voeten getraind. Handschoenen en scheenbeschermers hebben wij te leen!