Recreanten en gevorderden

In deze groep wordt er op intensieve wijze getraind en ook op wedstrijdniveau. Dit betekent ook sparren naar het hoofd. Deze groep is dus voor sporters met ervaring en die de basistechnieken al beheersen. Wil je lid worden? Download dan onderstaand inschrijfformulier en gebruik ons contactformulier om je eerste les aan te vragen. Neem dan je ingevulde inschrijfformulier mee. Wil je een proefles? Deze kost slechts € 10,00. Wordt Je daarna lid? Dan wordt dit verrekend. Ga hiervoor naar de contactpagina.

Thai-kickboxen v.a. 13 jaar

In deze beginnersgroep leert je de fijne technieken van thai-kickboksen. Er wordt niet gespard naar het hoofd, uitsluitend naar het lichaam. Alle technieken worden welonderbouwd getraind vanuit jarenlange ervaring. Wil je lid worden? Download dan onderstaand inschrijfformulier en gebruik ons contactformulier om je eerste les aan te vragen. Neem dan je ingevulde inschrijfformulier mee. Wil je een proefles? Deze kost slechts € 10,00. Wordt Je daarna lid? Dan wordt dit verrekend. Ga hiervoor naar de contactpagina.

Thai-kickboxen jeugd 6 t/m 12 jaar

Voor kinderen tot 13 jaar bieden wij een aparte lesgroep aan waarin op speelse wijze en op een veilige manier aan techniek en conditie wordt gewerkt. Ouders kunnen aan de bar de vorderingen van hun kinderen aanschouwen. Wil je lid worden? Download dan onderstaand inschrijfformulier en gebruik ons contactformulier om je eerste les aan te vragen. Neem dan je ingevulde inschrijfformulier mee. Wil je een proefles? Deze kost slechts € 10,00. Wordt Je daarna lid? Dan wordt dit verrekend. Ga hiervoor naar de contactpagina.

Ladies only Thai-kickboxlessen

Meisjes, dames en huisvrouwen worden niet overgeslagen in sportschool Fightingclub van Dams. Speciaal voor jullie hebben wij de ladies only kickbokslessen. Kijk bij lestijden en tarieven wanneer u mee kunt doen. Dochters met moeders, jullie zijn allemaal welkom! Kijk bij lestijden en tarieven wanneer je mee kunt doen. Gebruik ons contactformulier om een proefles aan te vragen. Een proefles kost € 10,00. Dit wordt bij inschrijving verrekend. Voor inschrijving krijg je bij je proefles je inschrijfformulier.

Zaktraining

Plezierig sporten, dat vinden wij belangrijk. Je kunt veel doen aan je zelfvertrouwen, je lichaamsbeheersing en je lichaamsbouw. Je gezondheid!, je concentratie en je doorzettingsvermogen. De vraag is alleen wil je dit. Vind je het sporten leuk, maar wil  je een stap verder gaan? wil je weten hoe hard je nu echt kunt stoten en trappen zonder je zelf te blesseren en de volgende dag gewoon aan het werk te kunnen. Wil je extra energie kwijt, stevig vet verbranden en je zelfvrouwen opschroeven? het kan allemaal in deze intensieve work out. Alle flitsende stoot en trap technieken worden in uiterst effectieve combinaties aangeleerd en toegepast op de zaktraining. Door het intervalkarakter van de les en de explosieve uitvoering van de  bewegingen word niet alleen  het aerobe uithoudingsvermogen verbeterd, maar worden ook de spieren sterker en steviger. Zaktraining is een traditionele kick- en boks training die uitstekend gedaan kan worden  door iedereen die zich wil uitleven zonder zelf  geraakt te worden. ben je een  beginneling of heb je al kickboks ervaring?  Ervaar de sensatie om je lichaam te trainen op een plezierige manier. De training doe je alleen of met ze tweeën op de zak. Zaktraining is voor iedereen.

Geen blauwe plekken en toch en volledige fight-workout? Zeker interessant voor de zakelijke sporters. Wij doen namelijk speciaal voor deze doelgroep thai-kickboks zaktraining. U krijgt dan in groepsverband een professionele training op een boxzak. Kijk bij lestijden en tarieven wanneer je mee kunt doen.

Hoe volg je een proefles?

Kies de les die jij wilt volgen. Meld je voor de les aan bij de balie.

Kosten proefles

Een proefles kost € 10,00.
Dit wordt bij inschrijving verrekend. Voor inschrijving krijg je bij je proefles je inschrijfformulier.

Wat heb je nodig?

Kom in een korte broek en t-shirt. Er wordt op blote voeten getraind. Handschoenen en scheenbeschermers hebben wij te leen!

Thai-kickboxen

Wil jij het maximale uit jezelf halen, meedoen met wedstrijden en de top bereiken? Dan is Fightingclub van Dams zeker voor jou bedoeld! Kijk bij lestijden en tarieven wanneer je mee kunt doen. Gebruik ons contactformulier om een proefles aan te vragen. Een proefles kost € 10,00. Dit wordt bij inschrijving verrekend. Voor inschrijving krijg je bij je proefles je inschrijfformulier.